-> Bagrr- máma mele Emu: A taky byli spravované lepící páskou?

Jsem tu stejnou opravu našel i na pravé straně. Původně jsem si myslel, že to je plech co tam někdo vyřízl a nový nabodoval, ale ono prd. I na pohmat to právě bylo celkem tvrdé. Na té pravé straně jsem to právě zkusil odloupnout nehnet a hned se to kroutilo.
Hele není to skrytá vada? Auto z lepící pásky ve smlouvě nemám
No co už. Levou stranu jsem obrousil trochu od koroze, nanesl kýbl tmelu a trochu zbrousil vrtačkou s drátěným nástavcem a jen trochu flexou s brusným kotoučem. Flexou se to nedalo moc velké otáčky, ale tou vrtačkou to trochu šlo. Pomalejší otáčky a hezky pomalu. Jasně není to dokonalé a poznáš to, ale co. Jen když jsou zavřené dveře tak v jednom místě jsem dal málo tmelu a je to trochu propadlé. Zase předpoklad sloužení auta je zhruba 2-3 roky pak se buď posere něco drahého a nebo už to nebude rentabilní. Stačí aby umřelo turbo a auto jde pryč. Ne že bych to chtěl přivolávat.
No a druhá varianta je, že auto bude sloužit do poloviny příštího roku kdy bude konec polopřevodu a auto vzhledem k ceně přihlášení nebudu určitě dohlašovat.
- 3000kč by měla být ekodaň i když nemám kat, ale v TP je emisní norma EHS/ES 94/12 což by měli být ty tři litry
- 800kč přihlášení
- 300 evidenčka
jsme na 4100kč tedy polovině kupní ceny auta, které bylo a je tak nějak popelnicí, vrakem.