Zapojím to do hadíc vedúcí od-do kúrenia a basta

skoda.virt.cz
odkaz

.U tochto keď je vychladutý motor tak vždy musím pridať plyn obohacovačom(preto je sivý káblik prestrihnutý)lebo bez toho nemám šancu naštartovať.Je to vyskúšané,raz som sedel v aute po šichte skoro hodinu kým som na to prišiel

Keby som mal zo sebou bandasku s benzínom tak by to bolo za 5 minut,ale to bolo v druhom aute

.Nerieším lebo to funguje.
Už viem že darmo je to prepnuté na plyn keď to ventil na benzínovej hadici nezavrie(ani nie je tam) a ani strana obohacovača nefunguje preto je to riešené ˝˝manuálne˝˝
,Po cca 20 minutách som chytil auto ktorý ma dotiahol k čerpacej stanici,vysvetloval som mu že kde má odbočiť ale samozrejme neodbočil a nechal ma pri frekventovanej ceste v autobusovej zastávke v zákrute 50metrov za stanicou
Chvýlku som nad tým dumal že čo teraz,tam by som netrúfol otočiť ani s naštartovaným autom,napadlo ma že kúpím benzín do nejakého kanistra,hadicu mám,a hurá natankovať lpg.Ale nič nie je také jednuduché lebo čerpaciu stanicu prerobili tento rok a hoci všetko nasvedčovalo k tomu že už je otvorená stále nie je
Tak som šiel pešo na ďalšiu benzínku pre tri litre benzínu

a z benzinovyho jsem radeji dratek vytahl, aby se nomohl prepnout...

Ale na to som neprišiel že odkial dostává sistém šťavu a ani poistku som nenašiel v kabeláži.Od prepínači idú káble hneď do bužírky a do preč pod koberec.

Mimochodom,kam by mal smerovať oranžový káblik zo sitiča?Ten končil po 20 centimetroch.

.U motora žiadný kabel nie je spadnutý iba prebytočné vysia,hladal som poistku ale v kábeláži som žiadnú nenašiel.