U plynu při dnešních vztazích s Ruskem asi žádný řešení není, snad jen to co udělal Orbán, ale to je politicky naprosto neprůchodný. Nebo od něj prostě ustoupit, nejspíš se i částečně vrátit k uhlí

Pokud nepřistoupíte na úpravu ceny tak s váma rozvážeme smlouvu a půjdete do DPI, což je tady právě PPas, takže vás na vyšší ceník dostanem tak či onak. By mě zajímalo jestli by to bylo i opačně, kdyby ty energie prudce zlevnily. A jsem teda zvědavej jestli mi ten ČEZ na ty 3 roky vydrží, nebo se budou snažit o něco podobného

Ale nikomu z toho cévka nepraská.

Zas tam budou mít pár kontrol po neděli určitě..
Je to na silnici prvni tridy, ve smeru od KH je tam pochopitelne zakaz odboceni (chybi odbocovak doleva). Kolenovrti, ale presto riskujou hromadny bouracky nebo pokuty za zakazovou znacku, protoze ty dve stovky za nadrz za to proste stojej!

Hlavne kvuli tomu vznikaj fronty na ty dvouproudovce a kdo to nezna, tak se rozjede doprava na semaforu a najednou musi brzdit do kolony, kdy nektery auta chtej na pumpu, dalsi zas se cpou do pevyho pruhu, aby mohli jet dal, no dilo. Kdo to nezna, tak je to hruza...
fronta tradičně až ven

Posledních pár měsíců sem žil v tom, že je rozdíl pár stovek na Mwh, tak nic no...