Anglie jezdi vlevo diky tomu, ze tem se valceni na jejich uzemi vicemene vyhlo. A tudiz nebyli nuceni to predelat. Taky to tady porad posloucham, ze jezdi spravne a my blbe. Udajne ma jidza vlevo tradici od doby jizdy na konich, kdy se na kone nastupuje z leve strany (udajne pry jo, nevim, na koni nejezdim). A tak bylo jednoduzsi se hned rozjet po levej strane. Kdyz uz jsem to tady slysel asi po 10., ze mam volant spatne a jezdime blbe a uz me to zacalo spis srat, tak jsem jim tu rekl, ze pokud je z historiceho hlediska spravne nastupovani zleva, tak ze jsem momentalne jedinej z firmy, kdo jezdi spravne - a od ty doby mi to nerekl uz nikdo

, ale to jsem nevidel), ale kvalty stejny jako my (ze by to mela nejaka anglicka automobilka zrcadlove - tedy jednicku k sobe (doprava) a nahoru) jsem ani neslysel. Ovladani radia co jsem videl maj vetsinou taky stejny jako my. Nevim jestli vsecky auta, ale v tech co jsem jel jo. Tedy ovladani na tom levem cudlu, pokud tam byly dva. Ale treba ovladani svetel maj vpravo od volantu stejne jako klicek :) Proste neco maj zrcadlove a neco stejne. Podle me co jde, tak vyrabi univerzalne pro vetsinu trhu - tedy pro auta s volantem vlevo a jen to co je nutny predelavaj pro pravostrany rizeni pro experty tady :)

Spis tak 150000. Nebo to byla jina kategorie?
: