na silent mozno pôsobia vecsie tlaky pri akceleracii a dekceleracii....ja som s rozhnitou kapsou jak bomba nemal pres rok jazdenia rally ziaden problem az kym som nekupil lepsie slicky 

na silent mozno pôsobia vecsie tlaky pri akceleracii a dekceleracii....ja som s rozhnitou kapsou jak bomba nemal pres rok jazdenia rally ziaden problem az kym som nekupil lepsie slicky 

To uz se to muselo hoooooodne rozesmat 

Ale to eSicko comu to tam dela a tim i zvetsi napeti by tam ve skutecnosti nebylo, protoze by se to pootocilo v silentbloku...

a spokojne som odisiel…
To byla jen náhoda

..divnej program.
.. ale v podstate neni to moc vymakane.. aj ked snazil som sa v mierke 1:1 na rychlo.. (mam doma uhlove aj podelne rameno) ale konec koncu vychazi z toho skoro vzdy to ze vypodlozeni pruziny je jenom docasne riesenie.. ale mozno sa mylim hovorim moj model ma jeste chyby.. a teoreticky mozno nedam dost dobre vazby, sily, resp. zatazenie atd.. musim to jeste premakat 

a spokojne som odisiel...

Ale neřikej mi, že ti to nevadí...

Nevim kdo psal, že by se měl virt na tejden přerušit, ale souhlasím s ním...

jak raz alchstuip napisal, skratka co dosiahnete tym ze sa tu zrusite? vobec nic, pravdu povediac vacsine registrovanych clenou tu je to aj tak jedno...

a dneska sem zjistil že sem je zase o něco nalomi
a asi to tady tim nebudem zasirat...

len členovia nemajú medzi sebou nemanželské deti...

ne ja bych to taky nevydrzel, dyt ja tady tim ziju 

sa luci caute kluci a SMRADU z vyfuku zdar