1,3mpi

prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 19.08.2026 do 19.08.2026, založil/a Rulfik
řadit dle data
22:25:52
19.08.2026
Rulfik
Ahoj vespolek, v rodině jsme měli 1203 se špatným motorem tak jsem do ní dal motor z felicie 1,3 mpi a ve felicii jel ten motor fakt hezky a teď bojuji s problémem že motor špatně startuje vzdycky chyti a hned chcipne a klepe se u toho jak ratlik v zimě. po treba 10 pokusech chytí a už vydrží. když přidám střílí u toho do sání a při jízdě vadne kolem 3 až 4 tisících otáčkách a dál se mu moc nechce (nemám zapojený otáčkoměr) mám vypnutý imobilizer a motorový svazek jsem použil celý až k tomu 6 pinovému a 2 pinovému konektoru co propojuje motorovou elektriku se zbytkem auta. víte někdo jak jsou tyto 2 konektory zapojené? jediné co nemám zapojený je uhlikový filtr který se mi nikam nevejde a palivový čerpadlo mam na zvlášť vypínač bokem. Zapojený mam jen ty 3 silnějsí dráty v té 6 pinové svorkovnici a vycházelo mi že do všech jde napětí do jednoho stálé a do 2 po zapnutí klíčku a kostru že si to bere z kontaktu z karoserie jak je to přišroubované. J to tak správně zapojené? a může nezapojený signál na spuštění palivového čerpadla dělat ten problém že to jede tak špatně? Děkuji za rady
Extreme Tyres